otrdiena, 2016. gada 12. aprīlis

Uzņēmēju dienas 2016

Mālpils Profesionālā vidusskola sadarbībā ar Mālpils internātpamatskolu organizēja Uzņēmēju dienas 2016. Programmā bija iekļauti pasākum, kas vieno abas skolas un veido pēctecību, jo skolēni no Mālpils internātpamatskolas var turpināt mācības Mālpils Profesionālajā vidusskolā. Uzņēmēju dienu atklāšanā tika prezentēta Mālpils Profesionālās vidusskolas dalība ERASMUS+ projektos un mācību praksēs, sadarbība ar uzņēmumiem Labās prakses piemēri un absolventu karjeras izaugsme.
Uzņēmēju dienu 2016 ietvaros tika apskatīta Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvju sadarbība ar Mālpils novadu un Mālpils Profesionālo vidusskolu, kas varētu būt nākotnē laba izaugsmes iespēja arī Mālpils internātpamatskolas skolēniem.

Astropsihologs Mārtiņš Geida pastāstīja par reālām iespējām kļūt laimīgiem un veiksmīgiem lekcijā "Iespēju banka noguldījumi laimes un veiksmes kontos". Noslēgumā visiem bija iespēja iesaistīties interesantu sadarbības vingrinājumu izspēlēšanā.

Uzņēmēji apskatīja skolas sporta bāzi, praktisko mācību laboratorijas un darbnīcas, kurās skolēni un audzēkņi var veiksmīgi darboties, lai attīstītu savas praktiskās iemaņas.
Diskusijā par izglītības iestādes attīstību un sadarbības pilnveidošanu iesaistījās uzņēmēji, novada domes pārstāvji, skolas vadība, darbinieki,  skolotāji un audzēkņi.
Uzņēmuma "Certes" izstādē un prezentācijā bija iespējams iepazīties ar jaunākajām informāciju tehnoloģijām.
 

Noslēgumā restorāna "Ostas skati" šefpavārs Ingmārs Ladigs - Mūsdienu Latvijas garša 1.sezonas uzvarētājs un TV raidījuma "Ēdiena daba"vadītājs prezentēja praktisku semināru projekta "Ēdam atbildīgi" ietvaros. Semināra tēma "Latvijā audzētu bioloģisko produktu izmantošana ēdienu gatavošanā", kas šobrīd ir aktuāla projekta sastāvdaļa. Seminārā piedalījās Mālpils internātpamatskolas profesionālās programmas Pavāra palīgs skolēni un Mālpils Profesionālās vidusskolas topošie Ēdināšanas uzņēmuma speciālisti.









 

 

 


Publikācija Mālpils vēstis 2016.04.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru